zogenaamde mediums

De dappere dochter van rond de dertig kwam met haar moeder mijn praktijkruimte binnen. Moeder was zichtbaar gespannen en dochter moedigde haar aan. Ze vertelde dat beiden naar een beurs waren geweest en te horen hadden gekregen dat er iemand binnenkort zou komen te overlijden en naar zijn partner zou gaan en dat sindsdien moeder nachten wakker lag en zich zorgen maakte om haar vader.

Ik maakte contact met haar overleden moeder en terwijl ik bezig was schoof zij mij een foto toe. 'Dit is haar..', zei ze. Meteen daarop kreeg ik van de andere dimensie de naam Annie door. Ik vroeg haar 'Wie is Annie?'. Helemaal blij antwoordde zij dat haar moeder inderdaad Annie heette. En met het noemen van die naam volgde nog meer informatie over wat specifiek haar moeder was. Annie maakte zich "zorgen"  over haar partner die nog leefde. Zijn gezondheid ging achteruit en er was extra zorg en hulp nodig. Dat zijn zware beslissingen om te nemen als iemand niet meer thuis kan wonen. Door alle informatie die er kwam waren de dappere dochter en haar moeder zo gerustgesteld en overtuigd dat we echt Annie aan de andere kant van de "telefoon" hadden. Wat mij nablijft van dit consult is de verbazing dat er blijkbaar zgn collega-mediums zijn die in 10 minuten tijdens een beursconsult, wat een koopje is om met korting een mini consultje voor elkaar te krijgen, zoveel schade weten aan te richten. Nooit, echt NOOIT, mag iemand (ook geen medium) je zeggen dat er iemand in je omgeving dood gaat. Dood gaan we namelijk allemaal een keer. Maar voorspellingen hierover doen ... dat kan echt niet!

Bij deze vrouwen tijdens de beurs is er zo onethisch mee omgegaan, dat diegene met zorgen en angsten geen oog dicht meer deed. En hoe dapper is het dan dat de dochter haar moeder mee neemt naar.... een medium. Terwijl ze er zo'n slechte ervaring mee heeft gehad. Zij had blijkbaar het vertrouwen dat het wel anders kan. Gelukkig concludeerde zij niet dat het allemaal 1 pot nat was en gooide daarmee het kind met het badwater weg, nee.. zij zocht een beter medium en kwam bij mij terecht. Meteen na het vallen van de naam, was het al duidelijk.... hier is verschil. Dit is een echte. Een ethische.

Wat blij was ik dat ik het hiermee voor haar 'goed kon maken' en dat zij hierna weer rustig kon slapen en de acties kon ondernemen die nodig waren om voor haar vader goede beslissingen te nemen over de zorg die hij nodig had.

Datum: 03-11-2014 in algemeen
Tags:


 

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl