Hoe krijg en houd je focus in 2016?

Het afgelopen jaar kwamen er steeds meer mensen naar mijn praktijk voor coaching. Vaak ging het om begeleiding van mensen met depressie, stress of burn-out klachten, maar ook mensen die gewoon gelukkiger in hun leven wilden gaan staan. Als Bridgeman Coach bood ik dan ook het Lichter Leven traject aan voor wie de beste versie wilde worden van zichzelf. Voor mensen die meer verdieping nodig hadden startte ik met psychotherapie/coaching vanuit de TransActionele Analyse. Beide benaderingen geven mij maar ook de mensen die bij mij komen veel helderheid, een heldere koers zeg maar.

Mijn website www.helderekoers.nl is dan ook bijna klaar. Die site gaat over coaching, training en therapie. Zinstreel zal dan meer over mediumschap blijven gaan. Zo heb ik mijn focus helder voor 2016.

 

Hoe krijg jij focus en blijf je gefocust in 2016?

* kies een concreet thema voor werk en/of prive. Wat wil jij bijdragen in 2016? Zorg dat je je richt op input. Wat ga jij doen dit jaar op dat gebied? Vertrouw erop dat output vanzelf komt.

* start je dag met meditatie, visualisatie en affirmatie. Ga daarna je dag organiseren en je werk prioriteren. Dat wat met jouw thema te maken heeft geef je prioriteit.

* wissel je werk meerdere keren per dag af met ontspanning. Ga niet tussendoor op je telefoon kijken, maar neem iets te drinken, doe een korte oefening of maak een korte wandeling. Je kunt daarna er weer fris tegen aan en zult veel productiever zijn

* kies welke dingen je met je volledige aandacht doet. Doe die dingen Mindful.

 

Wil je helemaal je doelen zetten en verwezenlijken en gefocust zijn? Informeer dan naar het Lichter Leven programma. Dit traject gaat over verhoging van bewustzijn, je leert wie jij bent en vervolgens wat jij wilt. Wat jij wilt ga je vormgeven in een droomboek. Dit wordt dan jouw focus voor dat jaar. Wat jij daarin hebt gezet ga je visualiseren en affirmeren en uiteindelijk manifesteren. Dat wil zeggen dat jouw dromen werkelijkheid worden! Geweldig toch?

 

 

 

Datum: 08-01-2016 in algemeen
Tags:


 

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl