KOFFIELEZEN.... GEGARANDEERD EEN UNIEKE ERVARING!  
 
Een kopje koffie drinken met collega's of vrienden was nog nooit zo spannend, want wat heeft het koffiedik te vertellen?
Op feesten, evenementen en zakelijke events is koffielezen een uniek en verrassend entertainment met een knipoog naar het zesde zintuig en naar oude oosterse koffietradities.
 
Aan de hand van het koffiedik dat achterblijft in het koffiekopje weet Elayne met humor verrassende details, anekdotes of wetenswaardigheden over de gasten te vertellen die zij van te voren absoluut niet kon weten!
 
De verrassing en verbazing van de gasten door wat Elayne hen via het koffiedik te vertellen heeft in een positieve boodchap of humorvolle opmerking, samen met de heerlijke aromatische turkse koffie, maken het feest, de receptie of de teamdag tot een onvergetelijke ervaring waarover nog lang nagepraat zal worden.
 
Elayne is in het dagelijks leven professioneel medium. Zij heeft jarenlange praktijkervaring en heeft hiervoor trainingen gevolgd in binnen- en buitenland. Als voormalig manager heeft zij bewust gekozen voor het verder ontwikkelen en inzetten van haar zesde zintuig. Het is haar passie om met bewustwording en entertainment te werken.
 
 
Naast koffielezen is het ook mogelijk Elayne te boeken voor uw evenement of zakendiner met bijvoorbeeld de bloemlezing en het visitekaartjes lezen.
 
zie voor meer informatie:
 

Tags:

Koffie, barista, knipoog naar zesde zintuig, entertainment, verbazing, verrassend, zakelijke events, feesten, koffielezen, www.koffielezen.nl

 

Wij hebben voor een vriendenuitje de workshop koffiedik-kijken met Elayne gedaan. Het was echt een ontzettende leuke middag! Echt heel bijzonder welke informatie Elayne ons vertelde. Zelfs hele nuchtere, stoere mannen van onze groep waren onder de indruk. Daarnaast was het ook heel gezellig en is Elayne een spirituele vrouw, die met beide benen op de grond staat. Na de workshop heeft de diverse informatie ons tot mooie gesprekken geleid. Elayne, nogmaals dank en tot een volgende keer! A.v.L.

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl