De groei van jouw dromen

De groei van jouw dromen.

De manifestatie van een droom begint met een gedachte! Vervolgens zal de aangeplante intentie van datgene dat je wilt creëren, het heelal de mogelijkheid geven om de droom te manifesteren. Het enige dat nodig is, is dat jij de innerlijke roep van je hart hoort en volgt. Het antwoord ligt namelijk al in het zaadje dat jij bent...

Soms zitten we vast in hardnekkige patronen. We hebben het inzicht, en enig zicht op dat stemmetje binnen in ons, maar hoe krijgen we focus en hoe krijgen we echte verandering?

In een coach-traject word je gecoacht om jouw dromen in de wereld te zetten. Zicht te hebben op wat jouw passie is, op wat jouw echte dromen zijn. En vervolgens gecoacht om ze te realiseren. Iedere stap van groei wordt aangemoedigt. En steeds getoetst of het bij jouw zuivere kern past. Oude patronen leer je af en je vervangt ze door nieuwe, betere patronen.

Vergeet niet dat het omhulsel van het zaadje geen leven brengt. Door binnen het beschermende omhulsel van het zaadje te willen blijven beperk je je natuurlijke groei. Dat is het domein waar je de groei van je dromen niet toestaat. Het omhulsel wordt afgeworpen opdat de levenskracht en het licht in de zaadkern nieuw leven kunnen voortbrengen. Alles wat 'niet-jij' is mag je loslaten. Om bij je eigen kern en groeikracht te komen.

Wacht niet op de perfecte plaats of tijd om jezelf te laten ontkiemen. Als je namelijk zit te wachten op veiligheid van de buitenwereld dan zul je die niet vinden.  Jouw leven is de vruchtbare bodem. Plant de zaadjes gewoon en zet de eerste stappen in de richting van wat je verlangt.

Het enige goede moment om te ontkiemen is NU............. Begin te ontkiemen!

 

TIP:
Leer plezier te maken! Geef uiting aan je wezen in artistieke bezigheden. Breek los uit die mentale kooi waarin je jezelf hebt opgesloten. Open je hart en maak dieper contact met jezelf en anderen.

p.s.

informeer bij mij als je interesse hebt in een coachtraject om jouw dromen waar te maken en jouw passie te leven.
 

Datum: 11-02-2014 in algemeen
Tags: groei, groeien dromen oude patronen verandering loslaten coach traject coaching dankbaar echte verandering groeien en ontwikkelen en veranderen intuitief coach


 

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl