precies dat wat nodig is

Totaal ontredderd zat ze in haar flat, waar ik bij haar op bezoek kwam. Normaal genomen komen mensen naar mijn praktijk, maar ik begreep dat zij heel hard mijn hulp nodig had en om financiele en andere redenen niet in de gelegenheid was bij mij te komen. Ik voelde dat ik er heen moest. 

Haar dochter stond haar bij. Totaal vermagerd en verzwakt zat zij op de bank. "Jeetje wat is er hier veel gebeurd..." dacht ik. Op alle fronten is er wel wat aan de hand. Dus ik begon te vertellen over haar fysieke situatie. De meest in het oogspringende was dat ze niet gezond was. Maar de spirits lieten mij weten dat ze eigenlijk voor onderzoek naar het ziekenhuis in Groningen zou moeten, want daar zat een specialist met speciale technieken en kennis uit Amerika. Maar zij had geen vervoer en geen geld om in Groningen te komen. Ten einde raad was ze. Uitgepuzzeld rondom haar gezondheid. Haar laatste redding was in Groningen, maar het lukte haar niet daar naar toe te gaan.

Met open mond hoorde zij mij dit vertellen... ongelofelijk... Inderdaad was ze doorverwezen naar het ziekenhuis in Groningen en was dat haar laatste mogelijkheid. Ik vervolgde over vervoer en over auto's, over relaties en vooral haar laatste relatie die haar met schulden en een leeg huis had achter gelaten. Alles bevestigde ze.

Het bijzondere aan dit vak is dat informatie door je heen komt en je vaak niet weet wat je zegt of hoe je erbij komt. Laat ze mij niet vragen om de loterij te voorspellen, want dat lukt niet. Maar wat er tijdens dit consult gebeurde heeft ook mij van mijn stuk gebracht. Ik zag voor mijn geestesoog een bankpas verschijnen. Blauw/groen met geel.  Ik vroeg haar: 'is jouw bank de ABN-Amro?" Dat bevestigde zij. En daarna noemde ik een cijfercombinatie. Is dit jouw banknummer? Ik herhaalde m nog een keer... De dochter sprak m nog een keer na.... "Ja.. dit is mijn banknummer!" . 'Wat moet ik met een banknummer?' dacht ik nog, 'waar gaat dit naar toe?' En toen werd het duidelijk. "Er is fraude gepleegd met deze bankpas!" riep ik bijna enthousiast uit. Wat natuurlijk niet iets is om enthousiast over te worden... Wat bleek? Ze zou diezelfde week een rechtszaak hebben omdat een curator fraude had gepleegd met die bankpas en met nog een aantal andere clienten waar hij door werd aangeklaagd. Ze zat in spanning hiervoor. Het feit dat ik deze bankpas noemde en vanuit het niets 'wist' dat er fraude mee gepleegd werd was als een bevestiging voor haar! Hierdoor ging ze rustiger de rechtszaak in.

Een week later kreeg ik een telefoontje: De aanklacht tegen de curator bleek gegrond.

Kan ik nu lotto's voorspellen? Bankpassen en pincodes 'raden' of voorspellen? Nee!

Wat er door mij heen kwam heeft mij verbaasd. Het heeft mij bevestigd dat de spirits precies datgene doorgeven wat nodig is, dat wat relevant is voor de ander. In dit geval was het heel erg nodig dat de vrouw hoorde dat het over die specifieke bankpas ging. Ik weet zeker dat de spirits in zulke gevallen mensen helpen en als het nodig is de nummers doorgeven! Zoals ook mij overkwam. 

Weet ik het nummer nu nog? Nee! Het nummer kwam door mij heen. Het was niet van mij, ging niet langs mijn denken of geheugen. Toen ik thuis kwam was ik ook weer 'leeg'. Niets van wat door mij heen komt of kwam is 'van mij'. Het komt alleen maar door mij heen als geschenk van die andere wereld, ten dienste van en precies passend voor de mensen die het nodig hebben. Precies datgene wat nodig is. Niet meer en niet minder.

In dit geval een wondertje.

Datum: 03-11-2014 in algemeen
Tags: hulp gedragen, spirits verandering


 

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl