Onverwachte en Overweldigende reacties

Enthousiast als ik was van het bericht van een glazenwasser op de Weggeefhoek038, waarin hij aanbood om gratis bij iemand de ramen te komen wassen, borrelde in mij de gedachte op dat ik ook iets te bieden had. Lang niet iedereen kan een consult betalen. Ik had ook iets te geven. Ik vond het een super actie...

Geinspireerd door de glazenwasser maakte ik mijn tekst waarin ik een gratis consult aanbood. Vlak voor ik op de 'send'-knop drukte twijfelde ik nog even... wat nou als er geen reactie komt, is het wel gepast hier op deze facebookpagina? Ach, wie reageert mag ik er blij mee maken.... en zoef.. ik plaatste mijn bericht.

tot mijn grote verbazing waren er in nog geen uur 78 reacties van mensen die graag een consult wilden. Toen ik de volgende ochtend wakker werd stond de teller op 175, om in de loop van de ochtend nog verder richting de 200 reacties/likes te gaan!!! Jeetje hoe ging ik hier uit kiezen? Ik wil iedereen wel blij maken... Maar ja het is ook mijn professie, mijn kinderen moeten ook eten, dus ik kan niet 200 gratis consulten gaan geven.

Grof scannend door de soms toch nog lange verhalen maakte ik een lijstje met 15 namen. En zonder te weten wat of wie koos ik er daarvan 5. Deze mensen gaan een gratis consult van mij krijgen... En die andere 10 misschien ook nog wel na de vakantie.

Het raakte me te lezen en te zien hoeveel mensen zo ontzettend graag een consult wilden!

Of het allemaal vlak voor de zomer gaat lukken is de vraag, maar ik ga zeker mijn best doen om deze mensen blij te maken.

Datum: 08-07-2012 in algemeen
Tags:


 

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl