Muziekfragmenten

mijn CD is uit !!!!!

CD In Between

Brenda Wielders en Elayne Lussenburg zijn de studio in geweest voor echte studio-opnames!!!  Deze staan op de CD IN BETWEEN.  De volledige titel is eigenlijk 'In Between Heaven and Earth'. Dit omdat Brenda en ik als lichtwerkers, mediums en muzikanten/zangers een verbindingsbrug tussen hemel en aarde willenslaan, de twee dimensies met elkaar te verbinden.

Je kunt hieronder fragmenten van alle nummers op de CD (max 2 minuten van elk nummer) beluisteren. Omdat het maar maximaal 2 minuten is hoor je vaak de opbouw van het nummer, waar net nog niet de stem van Brenda/Adryen mee doet. Daarom raad ik je aan om ook vooral nummer 06 te beluisteren. In bijna alle nummers zingt zij mee, maar niet in die eerste twee minuten.

Ben je geinteresseerd in de CD? Je kunt de CD bestellen, door via het contactformulier dat te kennen te geven. De prijs van de CD is € 17,50 ex verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 2,50. Door overmaking van € 20 op giro 2770798 tnv E. Lussenburg ovv je naam en adres ontvang je de cd bij jou thuis.

CD In Between

01 The Light Full

02 Craving contact of a soul

03 In Between

04 Beings of light

05 Heavenly ancestors of ancient wisdom

06 Nag Tesh Kah

07 Loving Goodbyes, no farewells

Live concert

zinstreel-1-awakeningatseashore

zinstreel-2-visitingtheisland

terug naar je gevoel

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl