Medium in Zwolle en omgeving, maar ook op locatie

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Zwolle. Op verzoek kom ik voor huiskameravonden, koffiediklezen, evenementen, spiritueel entertainment en demonstraties ook op locatie door heel Nederland en zelfs het buitenland.

Regelmatig geef ik skype consulten aan mensen die verder weg wonen in Nederland, maar ook met mensen uit Engeland, Turkije, Frankrijk en Griekenland! Bijzonder hoe klein de wereld wordt met skype, maar ook energie die gewoon door afstand en tijd heen werkt. Een reading thuis of via skype, het maakt nauwelijks verschil. In de sessie is er geen verschil behalve dan het fysieke; een live-ontmoeting waarbij je iemand kan troosten of een zakdoekje kunt aanreiken is iets persoonlijker. Maar voor de kwaliteit van de sessie maakt het geen verschil!

Een Medium of paragnost....

sommigen denken dan meteen aan de populaire programma's op TV van bijv. Char of Derik Ogilvie, voor sommigen is 'medium' een zelfs beangstigend woord, voor anderen weer met andere associaties.

Laat me je allereerst geruststellen; er is niets engs aan. Wij zijn in onze maatschappij zo gericht op al het zichtbare en onze gewone zintuigen en waarnemingssystemen, dat we het natuurlijke voelen, dat vroeger heel gewoon was, hebben uitgeschakeld.

En omdat we er niet meer bekend mee zijn, het niet kunnen hanteren, ontstaat er angst. Vergelijk het maar met iemand die nooit huisdieren, zoals bijv. een paard heeft gekend. Die kan er een zekere 'angst'  voor hebben. Ik heb dat figuurlijke paard in mijzelf leren kennen en leren hanteren, er een band mee gekregen, het door training leren berijden.

Zo gaat het ook met intuitie, je kunt het wegstoppen en er angstig op reageren, je kunt het toelaten. Want iedereen heeft een intuitie. Het verder ontwikkelen van de intuitie, dat is waar het bij mediumschap om gaat. Dat maakt iemand 'ineens'  tot een 'medium'. Het woord 'medium' betekent gewoon kanaal, middel, waardoor je in dit geval je intuitieve boodschappen doorgeeft.

 

@ Medium in Zwolle

@ Paragnost in Zwolle

 

Een reading of een mediamiek consult kan je een verrassend inzicht geven, of helderheid over jouw leven of situatie. Ook werkt een mediamiek contact bijzonder helend en is het kostbaar om te weten dat het ‘leven’ verder gaat na de dood. Het leven en de liefde gaan altijd door.....................

 

 

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl