Referenties/Ervaringen met Zinstreel

Wat brengt een consult je? Klik hier voor ervaringen van anderen...

Reacties op concerten? Wat brengt klank je? Klik hier voor ervaringen van anderen...

Reacties op de workshops? Klik hier voor ervaringen van anderen...

Wat levert Coaching je op? Klik hier voor ervaringen van anderen...

Zelf een ervaring/referentie plaatsen?

Reacties op Concerten

06.04.2018 Kitty

Eind Maart een concert bijgewoond bij Zwave in Weesp.
Wat prachtig, samen met pianiste Tineke.Het raakte onze ziel, het was van een grote schoonheid. Het heeft ons zeer geraakt, en hopen het vaker te mogen meemaken.

Ook de bijdrage van Daniël met zijn "Hang", het prachtige Zwitserse muziekinstrument was een prachtig samenspel.

Veel dank

Reacties op Concerten

18.03.2014 Marie-Jeanne

Afgelopen weekend ontmoette ik Elayne tijdens een paar prachtige spirituele dagen met mediums Anneke Klaassens, Christine Morgan en Andrew Manship.
Elayne speelde in de avond een miniconcert waarbij zij piano speelde en twee groepsgenoten zongen, alleen klanken.
Deze muziek was zó ontzettend mooi dat het mijn ziel heel diep raakte en ook dat van de anderen. Eerlijk gezegd leek deze muziek rechtstreek uit de hemel te komen. Onvergetelijk!

Reacties op Concerten

14.10.2012 Jo Suijkerbuijk

Lieve Elayne,
Wat een bijzondere avond heb je verzorgd in Spiritueel Centrum Rucphen! Het was heerlijk om te ontvangen. De manier van uitleg en oefeningen maar ook de energie die je neerzet was heel erg prettig. Het voelde voor mij als een heel diepe healing. De wijsheid waarmee je mij nog in een persoonlijk gesprek hebt geholpen heeft me oprecht geraakt! Dank voor je avond ook namens de mensen van de groepen! Heel veel liefs Jo

Reacties op Concerten

12.10.2012 een anonieme bewonderaar

Door jouw zijn voel ik mij geinspireerd en gesteund in mijn oneindige quest terug te keren naar de natuur, mijn eigen natuur, mijn gevoel, m'n hart , dat wat mij deel maakt van het geheel. O.a.door mee te bewegen met de muziek van mijn eigen hart (en jouw muziek). Luisteren naar de taal van mijn eigen natuur en deze niet verwerpen.vanuit angst of aangeleerde verstandelijke overwegingen. Ik wil weer het kind zijn, wild, altijd verwonderd, altijd nieuwsgierig, alles en iedereen vertrouwen en vooral met mijzelf liefdevol omgaan. Wild en mij thuis voelen, overal op de wereld, want ik ben er. De onverwoestbare, goddelijke kern, die niet door mijn verstand kan worden getemd zelfs niet kan worden begrepen. Liefdevol zijn voor mijzelf vooral en ook passioneel voor en over mijzelf

Reacties op Concerten

27.09.2012 Judith van Wakeren

De voorstelling 'De wilde ziel en de heilige moeder' raakte me in diepe lagen. De hoofdpersoon van het verhaal is trouw aan haar diepste weten, alleen dat is al zo'n mooi gegeven. Het verhaal, de pauzes in het verhaal, de prachtige muziek, de muziek tijdens het vertellen, ik kon me er op een bepaalde manier helemaal aan overgeven, het denken loslaten en m'n tranen laten stromen.
Wat het me gebracht heeft? Een diepe ontspanning, een gevoel van: zo eenvoudig kan het zijn, stap voor stap leven, met vertrouwen, en in verbondenheid.
Judith van Wakeren, docente meditatieve dans, 54 jaar.

Reacties op Concerten

Harold

Jullie voordracht met muziek was prachtig. Het gaat er uiteindelijk om vrij te zijn en heel te zijn. Ik vond in de wilde ziel herkenning en bevestiging dat het leven draait om loslaten en kansen in plaats van om dingen vast te houden en het denken in problemen en moeilijkheden. Dat het gaat in het leven om Bevrijding, Je diepere Kern en dat je daaruit mag gaan leven, zonder je belemmerd te voelen door wie of wat dan ook. Gewoon Vrij zijn en ongehecht. Je voordracht met muziek was daarvan een prachtig voorbeeld. Je deed gewoon je eigen ding. Vertelde over wat je had meegemaakt met je werk en dat daarna een verandering is ingetreden. Dat vond ik mooi. Omdat het mij liet zien hoe we eigenlijk gehecht zijn aan onze schijnzekerheden.

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl