Referenties/Ervaringen met Zinstreel

Wat brengt een consult je? Klik hier voor ervaringen van anderen...

Reacties op concerten? Wat brengt klank je? Klik hier voor ervaringen van anderen...

Reacties op de workshops? Klik hier voor ervaringen van anderen...

Wat levert Coaching je op? Klik hier voor ervaringen van anderen...

Zelf een ervaring/referentie plaatsen?

Wat brengt een Consult je?

08.04.2018 Ria Bos

Van de week bij Elyane geweest, wat een geweldige ervaring, vanaf het eerste moment kon ze meekijken in mijn verleden en toekomst. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bij haar zal komen. Wat een geweldig mooi persoon.

Wat brengt een Consult je?

28.03.2018 Sonja Timmerman

Vanmorgen ben ik voor een koffiedikkijken-consult bij Zinstreel geweest. Het was echt een mooie ervaring. Een vriendelijke toegankelijke medium die je gelijk op je gemak stelt. De dingen die ze me vertelde over mezelf en de mensen om me heen klopten grotendeels. Ik heb zojuist ook een socialdeal gekocht voor mijn man die ook gelijk enthousiast was. Ik ga vast nog een keer naar Elayne toe.

Wat brengt een Consult je?

10.05.2017 Hanneke

Elayne heeft mij tijdens een consult half december 2016 verteld dat mijn nichtje een kindje zou krijgen: een jongetje. Ik mocht het haar niet vertellen wat ik ook niet deed. Heel opmerkelijk omdat mijn nichtje pas eind januari 2017 wist dat ze in verwachting was. Na een test wist ze dat het een jongetje zou worden. Mijn nichtje heeft al een meisje na IVF behandelingen en nu was het vanzelf gegaan.

Wat brengt een Consult je?

04.09.2016 Mickey

Vandaag, een consult mogen ervaren bij Elayne. Dit naar aanleiding van het heftige overlijden van onze hond. Elayne had onmiskenbaar onze hond aan de lijn zonder dat wij haar enige informatie hebben gegeven. Onder meer over zijn speciale gedrag, zijn pijntjes, onze bijzonderheden etc. De vragen die wij hadden zijn beantwoord en wij hebben nu rust in het hem verloren te hebben, ondanks dat wij hem erg zullen missen. Hulde voor Elayne, we kunnen niet anders zeggen. Dank je wel en mochten wij nog een gesprek met hem wilen of andere vragen hebben dan zullen we ons zeker bij je melden!

Wat brengt een Consult je?

28.07.2015 Robert Bridgeman

Inmiddels kennen Elayne en ik elkaar al heel wat jaren. Ik ken haar als een zeer ervaren professional met een brede kennis en een diepe wijsheid. Als ik naar iemand met een goed gevoel cliënten doorverwijs is het naar Elayne. Ik hou van kwaliteit, resultaat en oplossingen en die biedt Elayne allemaal. Daarnaast is Elayne een heerlijk mens met een groot hart en humor!

Wat brengt een Consult je?

23.05.2015 Linda

Een heel bijzondere ervaring. Mijn een maand geleden plotseling overleden geliefde kwam heel goed door. Elayne vertelde dingen die zij echt niet kon weten. Ik ben diep onder de indruk en heb het gevoel gekregen dat wij elkaar weer gaan zien in een mooiere wereld, hoewel ik hem in het dagelijks leven waanzinnig mis.

Dankjewel Elayne, ik komt zeker nog eens terug.

Wat brengt een Consult je?

22.10.2014 Gerard

Ik ben je dankbaar voor wat je voor mijn persoonlijk gedaan hebt.
Je inzicht en je stukje coaching heeft me goed geholpen en een andere positieve kijk op het leven gegeven.
Ik probeer elke dag te evalueren wat ik anders had kunnen doen en je “tips and tricks” toe te passen.

Wat is er mooier dan de tools te hebben om jezelf een beter mens te kunnen maken.

Wat brengt een Consult je?

22.10.2014 Ikke

"ik mis je zo".
Totaal blank er ingestapt. Eens benieuwd zijn naar het onbekende.
Binnen 15 minuten aangenaam verrast.
Dingen die alleen ik en mijn overleden vriend konden weten wist je te benoemen.
De stem uit het hiernamaals via jou te mogen horen deed me goed.
De onuitgesproken dingen kunnen benoemen van en naar de andere zijde.

Het maakt het missen dragelijk, en geeft rust in het bewijs hebben dat mijn dierbare op een betere plek is maar elke dag bij me aanwezig is.

Wat brengt een Consult je?

30.07.2014 Anoniem

Elayne, beschreef gedetailleerd hoe mijn schilderijen steeds meer 3d-effecten zouden krijgen en daar zat ik in die tijd midden in. Ze had mijn schilderijen nog nooit gezien, maar mijn toekomstplannen lagen er wel in om die verandering door te voeren. Deze info was dus erg verrassend en specifiek.

Wat brengt een Consult je?

12.06.2014 Mij

Ik heb met Elayne een reading gehad via Skype, Op dat moment was ik niet
in de gelegenheid bij haar op locatie te komen, en in overleg mocht het via
skype,
Het ging uitermate goed. Ik ben heel goed geholpen en erg tevreden over
de inzichten die ik via deze 'skype'reading heb gekregen. Ik had van te voren niet verwacht dat het zelfs via skype zo vertrouwd kon voelen.
bedankt Elayne!
vriendelijke groetjes. Mij

Wat brengt een Consult je?

03.06.2014 anoniem

Ongelooflijk hoe gedetailleerd Elayne vertelde over het leven van mijn overleden broer. Het consult heeft mij veel inzichten en vooral ook troost gegeven. Na een zware rouwperiode wordt het weer lichter!

Wat brengt een Consult je?

29.05.2014 Spiritueel Centrum Emari Dronten

Het was op 28 mei 2014 een hele bijzondere avond n.a.v de workshop Koffiedik lezen.
De mensen kregen treffende antwoorden op hun koffiedik lezen.
Kortom een inspirerende avond en voor herhaling vatbaar.
September zal weer een avond plaatsvinden. Datum wordt gepland.
Dank je wel Elayne namens de gastvrouwen van het Spiritueel Cafe.
Het was een fijne avond met bijdrage van muziek van Elayne en Tineke.
Jeanette en Tineke.

Wat brengt een Consult je?

20.05.2014 Anoniem

Ik heb misschien wel 1000 koffiedik lezingen meegemaakt vanwege mijn Aziatische afkomst, maar voor het eerst ben ik in juni 2013 naar een professionele medium, niet voor koffie-dik lezing, maar voor een reading gegaan.

Ik nam twee belangrijke levensvragen mee waar ik al een tijdje behoorlijk mee worstelde.

Eigenlijk wist ik het antwoord een beetje zelf, maar twijfelde en wou toch op de een of andere manier een bevestiging van iemand die mij niet kent.

Toen ik bij Elayne aankwam was ik al op “een beetje rook en een beetje as” totaal afgebrand.

Reading duurde een uur, maar na 10 min wilde ik al weggaan omdat ik na 10 minuten al antwoord kreeg op mijn 2 levensvragen!

Ik was in schok en wist niet wat ik hoorde. Hoe kan zoiets? Hoe kan iemand die ik nooit eerder heb ontmoet en bovendien die helemaal geen voorkennis heeft van mijn relatie en obstakels binnen 10min antwoord geven op de vragen die mij jaren bezig houden?

Antwoord op deze vragen zal ik nooit weten, maat wat ik wel weet Dat was voor mij een heel bijzonder moment en keerpunt in mijn leven!

Net een kind die bang is van het donker had ik ook angst van de toekomst.


Na 1.5 jaar ( beter laat dan nooit) wil ik haar nogmaals bedanken voor het licht die ze toen op mijn pad heeft gehouden!

Niet alles komt zo van zich zelf naar je toe. Soms moet je de oplossing zelf zoeken. In Azie zeggen ze: Alleen huilende babys krijgen melk! Je hoeft daar niet te huilen hoor:-)Neem gewoon al je vraagtekens mee

Als afsluiting,
Laatst zei iemand: Gisteren komt nooit meer terug, maar morgen komt morgen telkens opnieuw:-)
Ik wens iedereen een hele goede reis met heel veel licht en liefde naar morgen en overmorgen!

Wat brengt een Consult je?

07.05.2014 Wilma van Hal

Een paar weken geleden heeft Elayne tijdens ons vriendinnenweekendje een koffiedik-lees sessie gehouden.
We hebben een erg leuke avond gehad en Elayne wist goed de sfeer van de groep aan te voelen. Niet te zweverig, maar ons wel vaak verbazend met hetgeen ze allemaal over ons wist te vertellen.
Echt knap hoe ze dat doet en wat mij betreft echt een aanrader !

Wat brengt een Consult je?

19.03.2014 Marieke Zuidema

19 maart 2014
Coaching door Elayne is een bijzondere ervaring. Iedere bijeenkomst weer.

Ik ben aan coaching begonnen omdat vanwege een echtscheiding ik mijn levensdoelen kwijt was en het gevoel had naar nieuwe doelen in mijn leven te moeten zoeken.
De eerste bijeenkomst bestond voornamelijk uit vertellen. Door de bijzondere gave van Elayne is het alsof ik haar al jaren ken en begrijpt ze mijn verhaal volledig. Het was heel fijn zo weinig uit te hoeven leggen over mijn voormalige echtgenoot omdat Elayne dat allemaal kon zien.
In de daarop volgende sessies werden er telkens een of meer onderwerpen behandeld. Soms besproken, soms uitgespeeld, soms gevisualiseerd, etc. Altijd op een manier die helder binnenkwam en waarmee ik in de tussenliggende periode aan de slag kon.
Elayne is in staat om snel te analyseren, ze pikt snel het onderliggende probleem en/of de kern er uit en laat je op een prettige manier in de spiegel kijken. Ze is betrokken, eerlijk en empathisch.
Elayne kijkt in de volgende sessie heel goed hoe ik de vorige sessie heb verwerkt (geïmplementeerd) en wat nu de volgende logische stap is. Vaak komen we onafhankelijk van elkaar op hetzelfde onderwerp uit; bijzonder!
Wat ik heel fijn vind aan de coachingsmethode van Robert Bridgeman die Elayne gebruikt is het feit dat het een holistische methode is: alle niveaus worden aangesproken d.w.z. fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Met deze totaalaanpak blijft er geen deel van mij onaangesproken en kom ik er in zijn geheel beter uit.
We zijn nu 2,5 maand bezig en na afloop van de laatste sessie heb ik opgeschreven: ik ben opnieuw geboren!
Gun jezelf een nieuwe start waar je de rest van je leven plezier van hebt. Laat je verwonderen door jezelf, je hebt het in je, Elayne helpt je het te ontdekken!!!

Wat brengt een Consult je?

12.02.2014 Johanna

Als psychodynamisch therapeut let ik met een getraind oog, meer dan gemiddeld naar de manier van municeren en de wijze waarop contact binnen een interactie verloopt. Ook (gelijk)waardigheid en echtheid staan daarbij in de picture.

Ik heb Elayne in een demo ervaren als een warme persoonlijkheid met een uiterst zorgvuldige en open houding naar de mensen waarvoor zijn een boodschap had. Met haar manier van 'doorgeven' heeft zij aandacht voor de innerlijke mens en voor dat wat haar boodschap teweeg kan brengen.

Ik vertrouw Elayne volkomen voor contact en begeleiding.

Met hartelijke groeten,,

Johanna de Vries, Psychodynamisch therapeut, systeemwerker en supervisor

Wat brengt een Consult je?

23.12.2013 Leo en Marjolein

Vorige week hebben mijn man en ik een bijzondere reading meegemaakt. We zijn er nog van onder de indruk! De vader van mijn man kwam door (na even zoeken) en wat heeft hij ons mooie dingen laten weten. Mijn man kreeg bevestiging op hetgeen waar hij al zolang naar op zoek was. Hij kan nu weer een stukje verder in zijn verwerking. Ook voor mij had hij mooie woorden, waar ik heel dankbaar voor ben. De reading had ik kado gekregen en ik kon mijn man er weer mee verrassen. Zo fijn om dit mee te mogen maken. Dank je wel Elayne.

Wat brengt een Consult je?

23.09.2013 Corrie

Tijdens een reading kwam mijn vader al heel snel door met allerlei bijzondere en duidelijke gegevens. Ik was hier heel blij mee.
Later heb ik aan mijn moeder verteld wat ik allemaal heb gehoord en ook zij was heel blij met de dingen die naar boven zijn gekomen.
Ook voor mijn eigen leven heb ik hele duidelijke en verhelderende dingen gehoord die over het algemeen heel erg klopten.
Ik kan hier wel weer mee verder en heb duidelijk voor ogen hoe ik dat het beste kan doen.
Al met al was het een fantastische ervaring om via jou te weten te komen hoe de dingen in elkaar zitten en waarom.
Ik ben blij dat ik naar jou toe ben gegaan met mijn vragen.
Hartelijk dank hiervoor.
Corrie

Wat brengt een Consult je?

14.04.2013 Mamma van 3

Hallo,

ik kwam bij Elayne voor een consult omdat ik mij ernstige zorgen maakte over mijn kinderen en het gevoel had dat ik helemaal vast zat, en de hulpverlening mij niet geloofde.
Toen ik bij Elayne kwam had ik alleen een foto van mijn kind bij mij.
Ze voelde meteen toen ze de foto van mij nam het trauma van ontkenning van mijn kinderen, ook zag ze details en beelden van mijn kinderen van ueel misbruik van mijn kind op de foto.
De details en beelden waren echt heftig, zo heftig dat Elayne begon te kokhalzen en er misselijk van werd.
Elayne heeft hierin mijn vermoeden bevestigd en details gegeven van diegene die dat met mijn kind heeft gedaan. Ik was er nu echt van overtuigd dat ik het bij het goede eind had. Zo erg overtuigd dat ik nu genoeg energie had om de waarheid boven tafel te krijgen. De hulpverleners geloven ij nu en nu wordt er eindelijk hulp geboden. Ik heb nog regelmatig kontakt met Elayne over deze situatie.
En ik ben voor mijzelf en voor mijn kinderen ontzettend blij dat Elayne in ons leven is gekomen.
We hebben nog een lange weg te gaan, maar met alle hulp die we krijgen hopen we om dar ene lichtpuntje te kunnen halen.

Bedankt Elayne wat je tot nu toe voor ons hebt gedaan.

Groetjes, Mamma van 3

Wat brengt een Consult je?

12.02.2013 MK

Veel herkenning tijdens de reading van Elayne. Ik was niet zozeer op zoek naar antwoorden en heb het op me laten afkomen. Soms heb je een klankbord nodig en zo zie ik deze reading; al ben je zelf niet veel aan het woord. Zij weet wat er speelt en kan je inzicht geven hoe met bepaalde situaties om te gaan. Ik heb weer meer vertrouwen gekregen in mijn intuitie hoe om te gaan met mijn kinderen. Kan met meer afstand kijken naar het 'grotere' proces. Het brengt me weer met beide voeten op de grond. Kom graag nog een keer terug!

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl