Agenda Zinstreel

02-03-2013 | De Wilde Ziel en de Heilige Moeder


Tijd: 10-17
Prijs: € 75
Locatie: Heinoseweg 14
Straat: Soeslo

DE WILDE ZIEL EN DE HEILIGE MOEDER
Een muzikale vertelling en workshop over de reis van de wilde ziel

VOOR WIE
Wil jij weten wat jouw verlangen in het leven is?
Wil je houvast in de ongrijpbare tocht van de ziel?
Zoek je meer diepgang in je leven?
Heb je behoefte aan eigen wortels in de hectiek van alledag?

Kom dan naar dit event voor mannen en vrouwen geïnspireerd op het boek ‘De kracht van de ongebonden vrouw’ van Clarissa Pinkola Estès. Een samenwerking van Kirsten Notten en Elayne Lussenburg.

ERVAREN, ONTDEKKEN EN VERANKEREN
Een oud en wonderlijk verhaal, helende klanken, onverwachte stiltes en belevingsrituelen nemen je mee in levenswijsheid. Eerst geven we een performance om heel je wezen te laten raken. Aansluitend werken we samen dit verhaal uit in een workshop om de oeroude weg van de wilde ziel in je eigen leven te herkennen en te verankeren.

REACTIES VAN DEELNEMERS AAN ‘DE WILDE ZIEL’
Wat het me gebracht heeft? Een diepe ontspanning, een gevoel van: zo eenvoudig kan het zijn, stap voor stap leven met vertrouwen en in verbondenheid.
Judith 

Ik vond in de wilde ziel dat het leven draait om bevrijding, om je diepere kern en dat je daaruit mag gaan leven, zonder je belemmerd te voelen door wie of wat dan ook.
Hans

De wilde ziel heeft me diep geraakt.
Margaretha

Pak je moment
Zaterdag 2 maart 2013 
10.00 tot 17.00 uur

'T OORD, leven met de wijsheid van de aarde
De workshop en performance vinden plaats op ’t Oord, een biologische schapenboerderij op landgoed Soeslo in Zwolle. Dankzij de grote ramen is de ruimte in contact met het oude rivierenlandschap. Je hebt een fantastisch uitzicht over weilanden, knotwilgen, reëen en schapen. Hier leef je met de wijsheid van de aarde.

't Oord, leven met de wijsheid van de aarde
Biologische schapenboerderij Soeslo, 
Heinoseweg 14, 
8026 PC Zwolle

SPIRITUALITEIT EN EXPRESSIE
Twee vrouwen verbinden hun expressieve talenten met spiritualiteit en hun zoektocht naar diepgang.

De taal van het leven
Kirsten Notten is priesteres, filosoof en verhalenverteller. Ze ontdekt samen met mensen en organisaties wat echt is voor hen. Twee vragen komen steeds aan de orde: “Wie ben ik?” en “Wat heb ik te doen?”. Kirsten werkt met verhalen, rituelen en filosofie, de taal van het leven. Haar boek ´Maria’s dochter, een magische reis naar de Grote Moeder´ verscheen bij uitgeverij Ten Have.
www.waterschrijver.nl

Soundtrack van de ziel
Elayne Lussenburg is medium en muzikante. Het is haar passie om mensen dichter bij zichzelf en hun zielsbestemming te brengen. Want hoe meer mensen hun eigen heldere klank, hun eigen zielsbestemming leven, hoe mooiere samenklank er in de wereld te horen en te voelen zal zijn. In haar praktijk helpt zij mensen op hun 'track' door muziek en consulten mediumschap en readings, maar ook door diverse workshops.
www.zinstreel.nl

Pak het moment
Zaterdag 2 maart van 10.00 tot 17.00 uur

JOUW BIJDRAGE
€75,-
Inclusief persoonlijke begeleiding, koffie, thee en lunch.

AANBIEDING: BIJ AANMELDING VOOR 1 FEBRUARI BETAAL JE SLECHTS €65,-.

AANMELDEN EN INFORMATIE:
Via info@waterschrijver.nl of info@zinstreel.nl, of bellen met Kirsten 06-24988059, of Elayne 06-14391039

Inschrijving uiterlijk 28 februari 2013. Het is definitief na aanmelding en betaling. Voor aanbieding uiterlijk 31 januari 2013 aanmelden en betalen. Bij een eventuele annulering ben je €20,- administratiekosten verschuldigd. Maar in dat geval gun je het misschien iemand anders, dat kan namelijk wel.

ZINSTREEL..... als 't om bezieling gaat!

Meer informatie: Elayne Lussenburg - Zwolle - info AT zinstreel DOT nl